4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

Badekåben er et must til vinterbadning

 

Vinterbadning er kommet for at blive og det er i den grad blevet populært blandt mange mennesker, både i Danmark og i udlandet. Det er opkvikkende for både krop og sind, når man tager en kold tur i havet. Badekåben er blevet en populær varer blandt rigtig mange vinterbadere, da du bruger den til at holde varmen, inden at du tager turen i det kolde vand. Det er vigtigt at du har en badekåbe med sugeevne, så du kan bliver tørret samtidig med at du får varmen efterfølgende. 

 

Studier viser at man øger lykkefølelsen når du bader i koldt vand. Kroppen bliver frigivet en række signalstoffer i hjernen, og du kan ligefrem blive ”høj” af endorfiner. Derudover styrker det dit immunforsvar meget positivt. Det kolde vand aktiverer dit immunsystem, og adrenalinniveauet stiger. Det er med til at bekæmpe infektioner i kroppen. 

 

Der er mange forskellige bud på "Den perfekte badekåbe" og hvad skal den egentlig kunne? Vi hos Exclusive Robes har lavet vores bedste bud på den perfekte badekåbe. Vi har designet og lavet en blanding mellem en morgenkåbe og en badekåbe, så du får det bedste fra begge verdner uden at gå på kompromis med udseende, komfort, pasform eller design. 

 

Vores kåber kommer i 100% økologisk bomuld, hvor du absolut ikke går ned på komforten i kåben, derudover får du den effektive sugeevne fra badekåben. Det er en eksklusiv kåbe som er beregnet til brug året rundt, da vi har vævet tekstilen, så kåben ikke er for tyk til sommerperioden eller for tynd til vinterperioden.