4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

 

"Vi støtter organisationen mod en mere bæredygtig modebranche. Økologisk materiale er vores kerneværdi"

  

Vores kamp mod en mere bæredygtig modebranche     

     

Vi gør oprør mod dårligt fremstillet produkter med lav holdbarhed og ringe kvalitet. Dette gavner på ingen måde forbrugeren eller miljøet. Det er vigtigt for os at vi kan stå inde for produktet, kvalitets- og miljømæssigt, derfor vælger vi at bruge 100% økologisk bomuld til vores morgenkåber. 

    

 

Kvalitet fremfor kvantitet

 

100% økologisk bomuld er værdiskabende både for forbrugeren og miljøet. Ved at vi benytter dette, undgår vores forbrugere farlige kemikalier i deres morgenkåber. Produktet bliver utroligt blødt, bibeholder sin oprindelig form, uden at stoffet trevler og har en længere holdbarhed. 

   

    

Vi planter ét træ for hver ordre!  

Vi er indgået i et samarbejde med "Growing Trees Network". Samarbejdsaftalen betyder, at vi donerer penge til ét plantede træ for hver ordre, vi får ind på shoppen. Vi som virksomhed går hele vejen, når det gælder bæredygtighed og vi gør alt for at støtte op omkring det. Alle træerne bliver plantet i Danmark, i diverse folkeskove og vi får certifikater på det. Du finder vores certifikater her.

 

                  

                                                  

Designet i Danmark, syet i Bangladesh

 

Vi har fokuseret på et par enkelte designs, hvor vi har taget udgangspunkt i det klassiske look fra en Trench Coat og inkorporeret det i vores morgenkåber. Vores design skiller sig ud ved de enkelte detaljer, som i vores øjne, gør morgenkåben mere stilren i dens udtryk og pasform.

Produktionen af vores morgenkåber forgår i Bangladesh. Vi har fundet en fabrik, som lever op til vores høje standard indenfor kvalitet og bæredygtighed. Derudover har det været vigtigt for os, at arbejdsforholdene på fabrikken er ordentlige, så vi dermed kan stå inde for produktet og fabrikken.

    

   

Hvad indebærere de forskellige certificeringer?

 

I vores søgen på den bedste producent, har vi haft stor fokus på, at fabrikken har ordentlige arbejdsforhold. Det vil sige at medarbejderne får den løn de skal have og at der er nultolerance for børnearbejde. Derudover har fabrikken også nogle af de mest populære certificeringer indenfor bæredygtighed, både som fabrik men også i produktionen. Du kan læse mere om vores certificeringer her.          

                               

      

Vores producents certificeringer