4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

4,3 Stjerner på Trustpilot

100% Økologisk bomuld

Gratis fragt & retur

Hvem er vi?

  

Vi er to brødre der skabte "Exclusive Robes" ud fra vores store vision om at revolutionere morgenkåbe markedet. Med vores forskellige baggrund, supplere vi hinanden godt. Vi har begge et stort drive for udvikle en smart og komfortabel kåbe, der samtidig er lavet i bæredygtige materialer. 

Vores vision, er at gøre morgenkåben til et populært stykke beklædning, som det var op til år 2006. 

 

 

 

Historien bag

 

Vi stod begge to i den situation, af vi manglede en morgenkåbe i vores dagligdag. Vi satte os ned og gennemsøgte markedet for en morgenkåbe, med en god pasform. Der skulle være en ekstraordinær komfort og samtidig skulle den ligge i et fornuftigt prisleje. Vi fandt hurtigt ud af, at det var en større udfordring end vi havde regnet med. Det var ikke muligt at finde en morgenkåbe, hvor pasformen, kvaliteten og prisen hang sammen. Derudover går vi begge to meget ind for bæredygtighed og denne kombination var ikke til at finde nogen steder. Derfor blev vi enige om, at designe og udvikle en morgenkåbe i et lækket design, med alle de detaljer vi selv ønskede. Dette resulterede i opstarten samt brandet ”Exclusive Robes”. 

 

 

Den Eksklusive Kåbe

 

Vores vision for brandet er at give folk den samme følelse og tilfredsstillelse i en lækker morgenkåbe, som vi selv fik. Vores ønske, er at give forbrugeren en kvalitetsoplevelse. Der er mange som tror at en badekåbe og en morgenkåbe er det samme, men er det nu det? De er bygget op på to forskellige måder og forskellige stoftyper, men hvem har brug for to forskellige kåber til samme formål? Derfor besluttede vi os for, at skabte den perfekte kåbe, som er en blanding af en badekåbe og en morgenkåbe. Vi anvender sugeevnen fra badekåben og den bløde komfort fra morgenkåben. Vi er kvalitetsbevidste i vores design, materialevalg og farverne, som vi har benyttet til vores kåber. 

Kåberne er fremstillet i 100% økologisk bomuld som vi har fået udviklet i Portugal. For os har det været et afgørende valg, at anvende økologisk bomuld, da kåberne får en længere levetid. Samtidig er det miljøvenligt.